Professionel afslibning af gulve

Få det bedste resultat med vores gulvservice

Trænger dine gulve til en gulvafslibning? Mange fristes til selv at give sig i kast med en gulvsliber, men ved en afslibning af gulve, er det vigtigt, at du får alle de tidligere gulvbehandlinger fjernet. 

Det er også vigtigt, at du tager hensyn til, at et gulv sjældent er fuldstændig plant. Det kræver erfaring og ekspertise, og derfor opnår du det bedste resultat, når du får hjælp af en professionel.

Vi gør dine gulve smukke igen

Hos BB Gulve-Bjarne er vi uddannede, professionelle og har mange års erfaring i afslibning af gulve. En bedre garanti for et flot resultat, kan du ikke få. 

Vi kommer gerne ud til både private og erhvervskunder i Skovlunde, Vanløse, Herlev, Ballerup og omkringliggende byer.

Efter afslibningen kan vi ​efterbehandle gulvet med lak, lud eller olie. Når vi har udført afslibning af gulve, vil de fremstå smukke og helt som nye igen. Vi har fokus på at levere høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi giver et godt tilbud på afslibning af gulve

BB Gulve-Bjarne står klar til at udføre både små og store opgaver med slibning af gulve. Vi har også stor erfaring og ekspertise, som vi gerne deler ud af, hvis du søger råd og vejledning.​

Din gulvmand giver et godt tilbud

Kontakt os endelig, hvis du søger råd og vejledning fra en gulvmand, eller hvis du vil have et godt tilbud til en fordelagtig pris. Vi kører gerne ud og laver en besigtigelse af opgaven, hvor vi snakker om dine ønsker og behov og kommer med gode idéer. Vores tilbud er selvfølgelig helt uforpligtende.

Sådan foregår vores procesforløb:

Vi kigger på opgaven

​Vi kører ud til jer og laver en uforpligtende bestigelse af opgaven, hvor vi taler om dine behov og evt. kommer med gode ideer til dig.

Du modtager et tilbud

Du modtager en mail med et godt tilbud. Når du har accepteret tilbuddet, aftaler vi opstart og laver en tidsplan for opgaven.

Få et godt tilbud i dag!

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af opgaven du ønsker tilbud på.

Vi vender tilbage inden for 1 time med dit gratis tilbud.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du yderligere spørgsmål?  

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Bb Gulve - Bjarne ApS

Sandbjergvej 39

2740 Skovlunde

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 40 16 36 13

E-mail: bjarne@kvalitetsgulve.dk

CVR: 38794507

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.